Apartmani Beljić

Budite prvi koji će oceniti!

Like

Cena od: Na upit

Apartmani Beljić raspolažu sa dva lux apartmana površine 42 i 46 m2, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, trpezarijom, komplet opremljenom kuhinjom, kupatilom kablovskom televizijom i parking mestom.

Apartmani Beljić se nalaze u mirnom kraju, na atraktivnoj lokaciji, izmedju hotela ,,Bob Petošević,, i ,,Diplomat kluba,,.

Idealni su za porodice sa malom decom i sve ostale koji žele mir, prirodu i prijatan ambijent. Apartmani se izdaju tokom cele godine.

APARTMAN 1.

Četvorokrevetni lux apartman povrsine 42 m2, poseduje dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim ležajem i krevetima na sprat, kuhinju sa kompletnim posudjem i kombinovanim frižiderom, trpezariju, kupatilo hodnik, terasu, centralno grejanje, kablovsku TV i parking. Isti se nalazi u prizemlju.

APARTMAN 2.

Dvosoban lux apartman površine 46 m2, poseduje dnevni boravak, dve spavaće sobe sa bračnim ležajima, kuhinju sa kompletnim posudjem i kombinovanim frižiderom, trpezariju, kupatilo, hodnik, centralno grejanje, kablovsku TV i parking. Isti se nalazi na spratu.