FEB – Finansijsko Ekonomski Biro

Budite prvi koji će oceniti!

Like

Finansijsko Ekonomski Biro (FEB) osnovan je 2004. godine u Beogradu u cilju profesionalnog pružanja usluga iz oblasti administrativno – ekonomsko – finansijsko – pravnog segmenta poslovanja, da bi na ekonomičan način omogućio malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, kao i pomoć u započinjanju sopstvenog biznisa.

Dugogodišnjim poslovanjem i iskustvom uspevamo da odgovori svim „zahtevima tržišta“ i do sada je izveo na put brojne subjekte različitih usmerenja (srednja i mala preduzeća, preduzetnici, udruženja, strana predstavništva i nevladine organizacije).

Vizija FEB-a je savremeni sistem poslovanja, koji se prilagodjava svim uslovima, a glavna odlika i prepoznatljivost se ogleda u korektnosti, ažurnosti i profesionalnosti, kako prema korisnicima, tako i prema državnim organima sa kojima sarađuje.

Naša osnovna misija jeste da Vam omogućimo da Vaš posao bude efektivan, odnosno da radite najbolje poslove i da bude ekonomičan, odnosno da obavljate poslove na najkvalitetniji mogući način, uz najniže troškove. Stvaranje vrednosti za naše klijente, predstavlja osnovnu viziju našeg poslovanja.