RACECHIP Chiptuning Beograd

Budite prvi koji će oceniti!

Like

Cena od: 129 €

Podignite vožnju na viši nivo!

Više ne vozite svoj automobil samo da biste stigli od tačke A do tačke B, dugi vijugavi putevi vam ubrzavaju srce? Drago nam je što ste nas pronašli. Pomoći ćemo vam da otključate maksimalne performanse vašeg motora i osiguraćemo da više nikada ne želite izaći iz automobila.

Do 30% više konjskih snaga i obrtnog momenta
Optimizacija performansi sa RaceChip otključava do 30% više snage.

Uključena garancija motora
Zahvaljujući našoj sveobuhvatnoj garanciji motora zaštićeni ste i vi i vaša vožnja.

Do 15% uštede goriva
Značajno povećanje obrtnog momenta omogućava ranije promene brzine, što dovodi do manje potrošnje.

 

Zašto uopšte čipovati motor?
Vožnja je mnogo više od praktičnog načina prelaska od tačke A do tačke B. Automobili mogu biti tako uzbudljivi ako su postavljeni ispravno, mogu nam pružiti pravo oduševljenje dok vozimo. Kao čip tjunere, nas pokreće strast; svi bi trebali imati priliku iskusiti poboljšana ubrzanja i bolju dinamiku vožnje koja proizlaze iz čipovanja motora. Zbog toga je RaceChip najsavremenije elektronsko čipovanje dostupno za gotovo sve proizvođače i moderne motore.

Šta je tačno čipovanje motora?
Chip tuning je najnoviji oblik elektronskog podešavanja motora. Uređaj je instaliran između ECU motora i senzora – to je vrsta mini-računara, ako želite (zbog čega neki kažu da je digitalno podešavanje) poboljšanje parametara koje je postavio proizvođač.
RaceChip uređaji rade s našim vlastitim softverom koji modificiramo za rad sa svakim motorom tako da optimizuje elektronske signale do i iz motora. Provodimo opsežno ispitivanje sa različitim motorima dok ne postignemo optimalne rezultate. RaceChip uglavnom modifikuje signale u sistemu ubrizgavanja i ulazi u granice motora ugrađene od strane proizvođača. Možete maksimalno iskoristiti potencijalne performanse svog automobila.
Naša metoda čipovanja motora koristi isti princip elektronskog poboljšanja koji proizvođači koriste za razliku između modela koji koriste isti blok motora. Na primer, gotovo svi trenutni BMW-ovi 4-cilindrični motori koriste isti blok od 2 litre, ali imaju vrlo različite izlaze zahvaljujući promenama u ECU.
Čipovanje je moguće sa bilo kojim motorom sa direktnim ubrizgavanjem, bez obzira da li se radi o turbopunjaču ili superchargeru koji forsira. To znači da možemo dobiti veće performanse od gotovo bilo kojeg turbo-dizela (oba common rail i pumpa-dizna) ili benzinskog motora.

Koliko više snage mogu dobiti sa čipovanjem motora?
Značajno više: zavisno o motoru u vašem vozilu i RaceChip modelu kojeg odaberete, možete dobiti do 30% više snage i do 30% više obrtnog momenta. A naša podešavanja čipa uvek ostaju u granicama ugrađenim u motor.

Postoji li RaceChip za moje vozilo?
Skoro sigurno. RaceChip je razvio čipove sa namenskim softverom za više od 3.000 modela preko 60 proizvođača.

Po čemu se čipovanje razlikuje od remapiranja / OBD podešavanja?
Čipovanje radi bez promene hardvera i softvera proizvođača; svi sistemi koji štite motor ostaju netaknuti, lako ga možete sami instalirati, a vaše vozilo se može u potpunosti vratiti u fabričke postavke.
OBD (ugrađena dijagnostika) podešavanje pristupa proizvođačevim podešavanjima za upravljanje motorom i elektronskim sistemima i menja ih, obično trajno. Instalacija uglavnom uključuje značajne troškove i nije ih moguće u potpunosti preokrenuti.

Da li je RaceChip čipovanje motora sigurno i sa garancijom?
Da – Jednostavno je, testirano i sigurno. Dobici od podešavanja RaceChip-a su uvek u okviru granica za performanse vozila. Nema fizičkih promena na motoru. Koristimo samo termičke i mehaničke rezerve ugrađene u svaki proizvodni motor.
RaceChip nudi garanciju do 2 godine na glavne komponente motora (npr. Turbopunjač) i pomoćne delove (npr. Menjač) te garanciju proizvoda do 5 godina na sam čip.