STEFAN – Kućni tekstil

Budite prvi koji će oceniti!

Like

Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a uz to sve više postajemo poznati i kao trgovci na veliko i malo. U okviru centrale firme u Arilju od samog nastanka, kao posebna poslovna jedinica, posluje Robna kuća koja nudi čitavu paletu proizvoda neophodnih svakom domaćinstvu (bela tehnika, kućna tehnika, mobilni telefoni, računari, boje i lakovi, šrafovska roba, razne vrste alata, opreme za vodovod i elektromaterijale…), a od skoro i kompletan program galerijske robe.

Završetkom radova na poslovnoj jedinici u Beogradu 2007. godine otvorena je mogućnost znatno intenzivnijeg pristupa najdinamičnijem tržištu u Srbiji. U Beogradu smo odmah pokrenuli maloprodaju celokupnog programa tekstila od bebi i dečje trikotaže, odeće za mlade pa sve do lake i teške konfekcije za odrasle. Ubrzo smo krenuli i sa prodajom tehničke robe na 250 m2 sa dodatkom tepiha i itisona kao i galerijske robe. Na beogradsko tržište smo ušli i širenjem veleprodajne ponude jer smo, osim naših proizvoda kućnog tekstila, asortiman proširili proizvodima najboljih predstvavnika čuvenog ariljskog tekstila.

Isti veleprodajni asortiman kupcima nudimo i u našoj poslovnoj jedinici u Novom Sadu a mnogobrojni kupci nas propoznaju kao pouzdane dobavljače kvalitetnih proizvoda.